Løpsrapport fra mandagens 3000m

This last Monday, the fifth (out of six) races in the Trøndersk vinterkarusell took place, with a 3000 m in Ranheimshallen. Below you can find a race report, made by one of the runners, Scott Macody Lund. If you are participating in any races yourself for NTNUI, we always welcome reports (both in English and Norwegian)!

NTNUI-Friidrett var representert på mandagens 3000 meter i Ranheimshallen med åtte løpere. Kvassest ble Magnus som våget å løpe i elite-heatet for dem med estimert sluttid under 9:20. Tromsøværingen holdt fin fart og kom inn på sterke 9.09.8. Gratulerer! Pers ble det også på Sindre med flotte 9.32.4. Med dette viser han en god utvikling allerede tidlig i sesongen noe som lover svært godt for maratonsatsingen.

En annen som har gjort store steg i vinter er Anno. Sveitseren har vist en enorm treningsdisiplin og det gir resultater. Anno er beviset på at trening fungerer! Før løpet ytret han skumle planer om å knekke Scott. Anno startet friskest, mens Scott rutinert holdt igjen. I dag ble rutine viktigst og Scott dro ifra på den siste kilometeren. Han kom inn på 10:06, mens Anno fikk 10:16. Anno er bestemt på at han aldri skal tape mot Scott igjen. Martin debuterte på distansen som er noe kort for hans smak. Planen var klar! Han skulle komme seg inn på 10:59 og valgte modig å starte i heatet 9:20-11:00. Dessverre ble løpet litt tøft for Martin i dag og han kom seg inn på 11:14. Vi har troen på klarer den magiske 11 minutters milepælen neste gang.

Dagens tetteste duell fant sted i dagens første heat mellom Ole og Agnes. Kun seks sekunder skilte de to krigerne som kom inn på 11:38 og 11:44 i Ole sin favør. Agnes er helt ny i klubben og det er veldig kjekt å se at hun allerede stiller i konkurranser. Vi spår en god utvikling utover våren. Etter en lang skadeperiode var det naturlig med en liten tilbakegang for Ole. Bergensgutten sier dog at han er supermotivert og klar for å gjøre comeback allerede neste løp i vinterkarusellen. Da skal han ta skalpen på 20-min grensa på 5km på leangen. Uken før løpet skal han formtoppe på treningsleir i Spania sammen med Scott, Sindre, Yann og Magnus. Vi ønsker alle god trening!

Alle resultater fra gruppa:

  • Magnus Warvik, 9:09.8
  • Sindre Nås, 9:32.4
  • Scott Macody Lund, 10:06.8
  • Anno Dederichs, 10:16.4
  • Martin Dorber, 11:18.6
  • Ole Emil Frisvold, 11:38.4
  • Agnes Holstad, 11:44.3
  • Are Malvik, 11:49.2

Vi løpes!