Training

English

Mandag: Rolig løping

Dett er er ukas mest populære økt! Vi løper ca en time utendørs i rolig tempo. Dette er en fin økt for de som ikke har løpt så mye før, men passer også bra som rolig mengdetreningsøkt for mer erfarne løpere. Vi deler opp i grupper, slik at alle kan løpe i sitt eget tempo.

Onsdag: Intervalltrening

På onsdager kjører vi ulike former for intervalltrening. Om vinteren kjører vi intervaller i Ranheimshallen. Eksempler på dette kan være 8-10 x 1000m eller 30 x 1 min for langdistanse, og kortere drag/teknikktrening for sprintere.

Etter hvert som snøen forsvinner flytter vi treningen fra Ranheimshallen ned til Øya. Her er det mulighet for å løpe på friidrettsbanen eller på grusstiene langs Nidelva. Typiske eksempler på økter er 10 x 1000 m og 16 x 400m.

Fredag: Bakkeintervaller

På fredager kjører vi som regel bakkeintervaller. En veldig aktuell økt for alle som har planer om å være med på Fjellseterløpet eller andre bakkeløp. Eksempler på bakker vi løper i er Blussuvollsbakken, Breidablikveien og bakken opp til hovedbygget ved Gløshaugen. Vi kjører ofte 2-3 x 5 repetisjoner.

Søndag: Langtur

Vi møtes ofte for en felles rolig langtur på formiddagen, organiseringen skjer som regel på vår facebookgruppe (meld deg inn med det samme!)